6 Forundrende Love I Japan

Billede: Canva

Japan er et spændende og dejligt land, der har uendeligt mange ting at byde på. Ikke desto mindre, så har de også en lang række af mere eller mindre besynderlige love.

Lovene kan for os virke besynderlige og unødvendige, men mon ikke, at der gemmer sig en rigtig god, trist eller tragisk historie bag hver af disse mærkelige regulativer.

Nå, vi kan vel lige så godt komme til sagen. Her er 9 love i Japan, der formentlig får dig til at undres en helt del.

1. Du må ikke ligge is i andres postkasser

Vi starter med en lov, der er virkelig underlig. For nej, selvfølgelig skal man ikke hælde is i folks postkasser, men er det virkelig nødvendigt at lovgive omkring det? Vi gad virkelig godt vide, hvad der er foregået forud for denne vedtagelse.

Du kan faktisk få helt op til fem års fængsel og en bøde på knapt 31.00 kroner. Og for at det lige blive lidt mere mærkeligt, så er der oven i købet tale om den slags is, man spiser til dessert, ikke den slags, man hælder i sin drink.

2. Du må ikke springe køen over

I Japan går de tilsyneladende virkelig meget op i deres køkultur. De håndhæver den ikke særlig strengt, men de går utroligt meget op i, at man overholder køen. Du bliver altså set meget skævt til, hvis du springer foran.

3. Den seksualle lavalder er meget lav

Den seksuelle lavalder i Japan er kun 13 år. Det virker MEGET ungt, og der findes dog også en række lokale regler, der gælder frem for dette, ihvertfald i dele af Japan.

4. Du må ikke koge Fugo for længe

Der er en lov omkring, hvor længe man må koge den fisk, der hedder Fugo. Faktisk foreskriver loven, at den ikke må koges længere end 80 sekunder. Dette hænger formentlig sammen med, at fisken kan være giftig, hvis den tilberedes forkert.

5. Du må ikke vise dinner lår eller baller

Du må ikke vise dine lår eller baller i offentligheden, hvis det er en fejl. Tilsyneladende er det okay, hvis det er med vilje. Det virker meget mærkværdigt, men ikke desto mindre, så er det sådan det hænger sammen.

6. Du må ikke sprøjte med vand

Det er ulovligt at køre ind i en vandpyt på sådan en måde, at den sprøjter vand op på andre. Gør man det alligevel, koster det godt og vel 430 kroner. Måske er det ikke verdens dårligste ide.

Vi siger mange tak!
Vi siger stort tak til Advokathuset Bredgade, der har støttet denne artikel. Mangler du en skilsmisseadvokat? Så er Advokathuset Bredgade det bedste bud!

Relaterede nyheder