Hvad Er God Pli?

Billede: canva.com

At have god pli kan være meget forskelligt afhængigt af hvilken situation der er tale om.

Som begreb betyder pli at være høflig, have situationsfornemmelse, være dannet og generel være god til at analysere sine omgivelser og agere derudfra.

Pli kan være noget man arver fra de personer man omgås med, men kan også læres hvis man ønsker dette.

At have god pli kan være meget forskelligt hvis man tager noget som arbejdsliv og holder det op mod privatliv.

I privatelivet er tilgangen til pli meget anderledes i forhold til diverse jobs, hvor tone og pli kan være meget vigtige afhængigt af hvilken branche der er tale om.

Mange vil mene at pli er noget som kommer helt naturligt når du kommer til et nyt punkt i dit liv, ofte er det en social konstruktion som du blot skal følge, men der er også tit plads til din egen personlige udfoldelse og pli.

Generelt set er pli mest relevant når vi omgås fremmede personer, og kan dermed sammenlignes med førstehåndsindtryk.

Du bør ikke gå og konstant tænke over hvordan din pli udfolder sig, det kommer dig helt naturligt når du møder nye mennesker.

Det handler blot om at være god til at kende menneskerne du omgås med, og være forsigtig når du møder nye mennesker for ikke at træde nogen over tæerne.

Tak for støtten

Vi takker Illums Bolighus for deres støtte til dette indlæg. Se deres enorme udvalg af flotte designer møbler fra PH Møbler og mange andre i deres fysiske butikker, eller på deres online webshop.

Relaterede nyheder