Hvorfor Er Kød Dårligt For Miljøet?

Billede: canva.com

På det seneste har der været stor debat om, hvorvidt kød er skadeligt for klimaet. 

Det har fået mange til at gå over til en mere vegansk eller 100 % vegansk kost for at beskytte klimaet. 

Men hvad er kødets reelle indflydelse på klimaet, og hvorfor undgår flere og flere kød? 

Faktisk er det ikke kødet i sig selv, der er dårligt for klimaet, men moderne produktionsmetoder. 

Kødproduktion er ikke helt miljøvenlig, og der er mange områder, hvor masseproduktionen kan optimeres for at redde klimaet. 

Kød produceres i store mængder på store fabrikker i de fleste tilfælde, hvilket naturligvis kræver store ressourcer. 

Desuden fodres dyr med forskellige ting, der kræver ressourcer. Fra foder til dyretransport og slagtning udledes der store mængder kuldioxid.

Den eneste måde vi kan gøre det bedre for miljøet, er i første omgang at skære ned på vores kødforbrug, samt at omdanne produktionen til grønnere løsninger.

Det er muligt at gøre kødproduktion co2 neutral, men der er stadig lang vej inden dette mål er nået.

Når det dog er nået, vil kødproduktionen ikke have en negativ effekt på klimaet, hvilket vi alle må håbe kan ske i den nærmeste fremtid, da det ellers har store konsekvenser på vores planet.

Vi sender et stort tak til avxperten, der har støttet dette tekstindlæg. Hos avxperten kan du finde et stort udvalg af elektronik i alle genre.. Det betyder at avxperten får et link i dette tekstindlæg.

Relaterede nyheder