Verdens Reneste Land Og By

Billede:

Du har måske hørt om nogle af de vanvittige regler, som de har i Singapore. De har nogle strenge regler, men det resulterer altså også i, at de år efter år bliver kåret til verdens reneste land og by.

Er Singapore et land eller en by? Singapore er en selvstændig Østat, som også går under navnet Republikken Singapore. Singapore er placeret i Sydøstasien nær Malaysia og Indonesien, og bliver sammenlignet med andre selvstændige bystater som Monaco og Vatikanet.

Singapore er dog en del større og har mere end fem millioner indbyggere. Deres motto er: Fremad Singapore, og det må man sige de tager til sig, i hvert fald når det kommer til rengøring.

Folk der har været i Singapore udtaler tit, at gaderne er så rene, at man kan spise af dem. Det er noget vi sætter pris på her på redaktionen hos Borgerdyd.dk

Det er dog ikke alt i Singapore, der er lige sjovt, hvis du ikke kan overholde reglerne. Der er nemlig utrolig strenge regler på eksempelvis deres tyggegummi lov.

Går man en tur ned gennem Strøget i København, eller andre byer i Danmark, så kan man hurtigt spotte en masse nedtrådte stykker tyggegummi. Dette syn kommer du nok ikke til at se i Singapore.

I Singapore har det siden 1992 været ulovligt at sælge og importere tyggegummi, men det er altså ikke ulovligt at tygge det, som mange går og tror. Skulle man bryde reglerne, venter der altså nogle store straffe.

De er meget opsatte på, at deres love bliver overholdt, og udover at blive udvalgt som en af de reneste lande og byer hvert år, så er det altså også en af de mest trygge lande i verden.

Er du et ordensmenneske, og sætter du stor pris på værdifulde handlemåder i borgerskabet? Så kan det være, at Singapore er lige en by for dig. Der venter dog en lang fly eller sejltur, hvis du vælger at tage turen hele vejen til Singapore.

Denne artikel var udarbejdet med støtte fra Billig Fitness. Vi vil derfor gerne sende et stort tak til den danske online forhandler af træningsudstyr, der via støtte gjorde publiceringen til en mulighed.

Hos Billig Fitness kan du blandt andet finde en masse træningsredskaber, så du kan klare træningen derhjemme uden at skulle tage ned i fitnesscentret. De har alt fra kettlebells, sjippetov, ribber, hulahopring, vippebræt og meget mere.

Relaterede nyheder